Van egy
hasznos tipped?

A Tissot óra

Ha óra márkák kerülnek szóba, akkor a Tissot óra sem maradhat ki a legjobbak felsorolásából. Ismerd meg ennek a svájci karórának a történetét!

Keret A Tissot óra

A svájci cég 1853-as megalapítása Charles-Félicien Tissot és fia, Charles-Emilie Tissot nevéhez fűződik, akik nemcsak kiváló órásmestereknek, hanem nagyszerű üzleti érzékkel megáldott kereskedőnek is bizonyultak. A mostanra világhírű Tissot óra márka igen rövid alatt vált ismertté és közkedveltté; százötven országban forgalmazták.

A Tissot óra manufaktúra a kezdetektől fogva az újítások, új megoldások keresése mellett kötelezte el magát. Kezdetben különleges zsebórákat készítettek az orosz cári udvar számára, majd 1930-ban megszületett az első antimagnetikus óra, 1971-ben az első műanyag óra, 1985-ben az első kő óra, három évvel később az első fából készült óra...

Napjainkban a Tissot óra a MotoGP és a NASCAR versenyek hivatalos időmérője, de a jégkorongban és egyéb sportágakban s előszeretettel alkalmazzák.

Weboldal címe: royalora.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?