Van egy
hasznos tipped?

A Tissot óra

Ha óra márkák kerülnek szóba, akkor a Tissot óra sem maradhat ki a legjobbak felsorolásából. Ismerd meg ennek a svájci karórának a történetét!

Keret A Tissot óra

A svájci cég 1853-as megalapítása Charles-Félicien Tissot és fia, Charles-Emilie Tissot nevéhez fűződik, akik nemcsak kiváló órásmestereknek, hanem nagyszerű üzleti érzékkel megáldott kereskedőnek is bizonyultak. A mostanra világhírű Tissot óra márka igen rövid alatt vált ismertté és közkedveltté; százötven országban forgalmazták.

A Tissot óra manufaktúra a kezdetektől fogva az újítások, új megoldások keresése mellett kötelezte el magát. Kezdetben különleges zsebórákat készítettek az orosz cári udvar számára, majd 1930-ban megszületett az első antimagnetikus óra, 1971-ben az első műanyag óra, 1985-ben az első kő óra, három évvel később az első fából készült óra...

Napjainkban a Tissot óra a MotoGP és a NASCAR versenyek hivatalos időmérője, de a jégkorongban és egyéb sportágakban s előszeretettel alkalmazzák.

Weboldal címe: royalora.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!