Van egy
hasznos tipped?

Az én igazgyöngy nyakláncom története

Az egyszerű bizsuk és az elegáns igazgyöngy ékszerek közti különbségre csak akkor éreztem rá, amikor végre megengedhettem magamnak egy gyönyörű igazgyöngy nyakláncot.

Keret Az én igazgyöngy nyakláncom története

Már gyerekkorom óta odavoltam az ékszerekért. Kiskoromban vasárnap délutánonként elkönyörögtem édesanyámtól a nyakláncait, karkötőit, és mindet magamra aggattam. Más alkalmakkal meg kellett elégednem a saját filléres gyűrűimmel és nagy szemű fagyöngyökből fűzött nyakláncommal, ezért mindig ünnep volt, ha végre anyu ékszereiben pompázhattam. 
Aztán kiskamaszként végre szabadon hódolhattam az ékszerek iránti szenvedélyemnek – bár az anyagi korlátaim elég szűkek voltak, így jobbára olcsó bizsukkal vagy saját készítésű, hóbortos darabokkal kellett megelégednem. Emlékszem, micsoda örömöt okozott a 18. születésnapomra kapott vékony ezüst karkötő, vagy egy-egy régiségboltban talált egyedi darab. Egyetemista éveim a vadászat jegyében teltek: jártam a kis boltokat, ismertem a város összes antikvitását és bolhapiacát, és böngésztem a netet a különleges ékszerekért.
Az első munkahelyem adta meg végül azt a csodálatos élményt, amire mindig is vágytam: pár hónap spórolás után végre meg tudtam venni az első igazgyöngy nyakláncomat, ami halvány rózsaszín gyöngyökből állt. Ünnep volt az a nap! Valahogy ráéreztem arra, hogy egy bőröndnyi bizsunál mennyivel többet ér egyetlen elegáns igazgyöngy nyaklánc! Bevallom, szenvedélyes gyűjtő lettem azóta: a nyakláncok mindig is a gyengéim voltak, de mióta beleszerettem az igazgyöngy ékszerekbe, nincs megállás…

Weboldal címe: www.igazgyongy.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!