Van egy
hasznos tipped?

Jegygyűrű etikett

Biztosan nem én vagyok az egyetlen férfiember, aki úgy gondolja, a barátnőm eljegyzése már kismiska volt a gyűrűvásárláshoz és a szervezkedéshez képest. Szeretnék ebben a posztban egy kis segítséget adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, hogy hogyan csinálják

Keret Jegygyűrű etikett

Biztosan nem én vagyok az egyetlen férfiember, aki úgy gondolja, a barátnőm eljegyzése már kismiska volt a gyűrűvásárláshoz és a szervezkedéshez képest. Szeretnék ebben a posztban egy kis segítséget adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, hogy hogyan csinálják.

Fontos, hogy eldöntsd, miért szeretnéd az eljegyzést. Ha csak magad mellett szeretnéd tartani a kedvesedet, jobb, ha átgondolod, tényleg a gyűrűhúzás a legjobb megoldás-e. Ha viszont már az esküvőt tervezed, jó, ha tudod, mit szeretne a párod.

Ha kapcsolatod van a családjával, jó ha tudod, mi náluk a módi. ha konzervatív brancsot fogtál ki, jó ha követed az útmutatásokat. A gyűrűvásárlás terén is. Ez sok helyen kényes pont.

A legtöbb családban a leánykérés eljegyzési gyűrűvel történik. Ez legtöbbször egy köves gyűrű, általában ezüstből, esetleg fehéraranyból. Ha szép eljegyzési gyűrűt szeretnél, nem feltétlenül kell mélyen a zsebedbe nyúlni, keress inkább egy jó helyet, ahol egyedi, csinos darabot tudsz vásárolni.

Az esküvőn a menyasszony és a vőlegény karikagyűrűt húz egymás ujjára. Ezek általában páros gyűrűk, és a legtöbb család jegygyűrű néven emlegeti őket. Ezt a gyűrűt szokás közösen választani, úgyhogy itt már könnyebb dolgod lehet.

Nehezebb a helyzet ha a családban az a szokás, hogy az eljegyzés eleve a karikagyűrűvel, vagyis jegygyűrűvel történik. Ilyenkor a gyűrű a menyasszony bal kezére kerül, a házasságkötéskor pedig a bal kézre vándorol. Mi történik ilyenkor?

Ahol ez a hagyomány, ott gyakran kísérő gyűrűt is ajándékoznak a karikagyűrű mellé. Ez általában köves gyűrű, ugyanúgy, mint az eljegyzési gyűrű, de a menyasszony az esküvőn kapja ajándékba.

Weboldal címe: https://www.affianced.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?