Van egy
hasznos tipped?

Jegygyűrű etikett

Biztosan nem én vagyok az egyetlen férfiember, aki úgy gondolja, a barátnőm eljegyzése már kismiska volt a gyűrűvásárláshoz és a szervezkedéshez képest. Szeretnék ebben a posztban egy kis segítséget adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, hogy hogyan csinálják

Keret Jegygyűrű etikett

Biztosan nem én vagyok az egyetlen férfiember, aki úgy gondolja, a barátnőm eljegyzése már kismiska volt a gyűrűvásárláshoz és a szervezkedéshez képest. Szeretnék ebben a posztban egy kis segítséget adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, hogy hogyan csinálják.

Fontos, hogy eldöntsd, miért szeretnéd az eljegyzést. Ha csak magad mellett szeretnéd tartani a kedvesedet, jobb, ha átgondolod, tényleg a gyűrűhúzás a legjobb megoldás-e. Ha viszont már az esküvőt tervezed, jó, ha tudod, mit szeretne a párod.

Ha kapcsolatod van a családjával, jó ha tudod, mi náluk a módi. ha konzervatív brancsot fogtál ki, jó ha követed az útmutatásokat. A gyűrűvásárlás terén is. Ez sok helyen kényes pont.

A legtöbb családban a leánykérés eljegyzési gyűrűvel történik. Ez legtöbbször egy köves gyűrű, általában ezüstből, esetleg fehéraranyból. Ha szép eljegyzési gyűrűt szeretnél, nem feltétlenül kell mélyen a zsebedbe nyúlni, keress inkább egy jó helyet, ahol egyedi, csinos darabot tudsz vásárolni.

Az esküvőn a menyasszony és a vőlegény karikagyűrűt húz egymás ujjára. Ezek általában páros gyűrűk, és a legtöbb család jegygyűrű néven emlegeti őket. Ezt a gyűrűt szokás közösen választani, úgyhogy itt már könnyebb dolgod lehet.

Nehezebb a helyzet ha a családban az a szokás, hogy az eljegyzés eleve a karikagyűrűvel, vagyis jegygyűrűvel történik. Ilyenkor a gyűrű a menyasszony bal kezére kerül, a házasságkötéskor pedig a bal kézre vándorol. Mi történik ilyenkor?

Ahol ez a hagyomány, ott gyakran kísérő gyűrűt is ajándékoznak a karikagyűrű mellé. Ez általában köves gyűrű, ugyanúgy, mint az eljegyzési gyűrű, de a menyasszony az esküvőn kapja ajándékba.

Weboldal címe: https://www.affianced.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!