Van egy
hasznos tipped?

Mindenki számára elérhető ékszer

Tavaly a barátnőm születésnapjára kerestem valamilyen ékszert, aminek örülne. Nemrég költöztünk össze, ami miatt kicsit megcsappant a számlám, így fontos volt az ár is.

Keret Mindenki számára elérhető ékszer

Ezelőtt elég ritkán vásároltam ékszert, nem igazán vagyok képben ezekkel kapcsolatban. Azt tudtam, hogy a Swarovskit és a kristályos dolgokat nagyon szereti, meg azt is, hogy ezek nem kifejezetten olcsók. De rászántam az időt, és addig keresgéltem, amíg találtam egy webshopot, ahol korrekt áron tudtam válogatni. Meglett az a Swarovski kristályos fülbevaló, ami tökéletesen passzolt a stílusához, és el tudtam rajta képzelni a hétköznapokon és különleges alkalmakkor is. 60% kedvezmény, köszönöm, kosárba. Két nappal később hozta a postás, nála tudtam fizetni. Annyi dolgom volt, hogy becsomagoljam és átadjam. A barátnőm legalább annyira örült, mintha tízszer ennyit költöttem volna.

Minden alkalomra ékszer

Annyira megtetszett a bolt, hogy azóta szinte minden születésnapra vagy névnapra innen jön a mutatós ékszer. Anyámnak és húgomnak is innen rendelek, sőt a bátyám is elkezdett ebből a webshopból vásárolni. Tényleg nagyon szépek az itteni ékszerek, és az elegánsabb darabokat is simán meg lehet úszni tízezer alatt. Már kilencszer rendeltem, eddig egyszer sem volt semmi problémám, szóval megbízhatóak. Kicsit tartottam attól, hogy postával küldik, de nem kell előre fizetni, így még ha valami félre is csúszna, akkor sem bukhatok egy fillért sem.

Weboldal címe: ekszervarazs.com

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!