Van egy
hasznos tipped?

Szuper ajándék filmőrülteknek

Harry Potter rajongó keresztlányomnak kerestem valami ajándékot. Rengeteg ékszer webáruházat átnéztem, mire végre megtaláltam azt a bizsu webshopot, ahol csupa filmes témájú ékszer kapható – jó áron.

Keret Szuper ajándék filmőrülteknek

Megakadt a szemem Hermione időnyerő nyakláncán, ami szerintem annyira ötletes és totálisan hű utánzata a filmbélinek, hogy azonnal kosárba tettem. (Még azon is gondolkodtam, hogy magamnak ne vegyek-e egyet. Jól jönne néha otthon is, meg a munkahelyen is egy kis plusz idő, hátha sikerülne varázsolni valamit…)

Ajándékot is kaptam

De viccet félretéve nem csak Harry Potter ékszereket találtam, hanem mindenféle mást is, bevásároltam például a nagylányom közelgő szülinapjára is, (ő Justin Bieber rajongó - még), sőt a fiamnak is találtam valamit Star Wars témában. Úgyhogy elég volt szétnézni a webshopban és gyakorlatilag az egész családnak szereztem meglepetést. Kinéztem még a barátnőimnek is egy-egy karkötőt, nyakláncot és fülbevalót is.

Azért is jó összeszedni a rendelést, mert 6 ezer forintos rendelés felett a bizsu webshop átvállalja a szállítási költséget, 6500 forintos végösszeg felett pedig ajándékot is küldenek. Ez tényleg így is volt, mert a rendelésem mellé kaptam is egy kis gyűrűt. Reméltem, hogy inkább egy OneDirection karkötőt küldenek, de hát mindent nem lehet, a gyűrűnek is örültem.

Ajánlom mindenkinek, mert nemcsak filmes meg popsztáros ékszerek kaphatók, hanem mókás darabok is (baglyos, barátságnyaklánc, autós stb.), meg vagyok elégedve a bizsu webshoppal.

Weboldal címe: filleres-honlap.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!