Van egy
hasznos tipped?

Szuper ajándék filmőrülteknek

Harry Potter rajongó keresztlányomnak kerestem valami ajándékot. Rengeteg ékszer webáruházat átnéztem, mire végre megtaláltam azt a bizsu webshopot, ahol csupa filmes témájú ékszer kapható – jó áron.

Keret Szuper ajándék filmőrülteknek

Megakadt a szemem Hermione időnyerő nyakláncán, ami szerintem annyira ötletes és totálisan hű utánzata a filmbélinek, hogy azonnal kosárba tettem. (Még azon is gondolkodtam, hogy magamnak ne vegyek-e egyet. Jól jönne néha otthon is, meg a munkahelyen is egy kis plusz idő, hátha sikerülne varázsolni valamit…)

Ajándékot is kaptam

De viccet félretéve nem csak Harry Potter ékszereket találtam, hanem mindenféle mást is, bevásároltam például a nagylányom közelgő szülinapjára is, (ő Justin Bieber rajongó - még), sőt a fiamnak is találtam valamit Star Wars témában. Úgyhogy elég volt szétnézni a webshopban és gyakorlatilag az egész családnak szereztem meglepetést. Kinéztem még a barátnőimnek is egy-egy karkötőt, nyakláncot és fülbevalót is.

Azért is jó összeszedni a rendelést, mert 6 ezer forintos rendelés felett a bizsu webshop átvállalja a szállítási költséget, 6500 forintos végösszeg felett pedig ajándékot is küldenek. Ez tényleg így is volt, mert a rendelésem mellé kaptam is egy kis gyűrűt. Reméltem, hogy inkább egy OneDirection karkötőt küldenek, de hát mindent nem lehet, a gyűrűnek is örültem.

Ajánlom mindenkinek, mert nemcsak filmes meg popsztáros ékszerek kaphatók, hanem mókás darabok is (baglyos, barátságnyaklánc, autós stb.), meg vagyok elégedve a bizsu webshoppal.

Weboldal címe: filleres-honlap.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?