Van egy
hasznos tipped?

Trükkök eljegyzési gyűrűk vásárlásához

Praktikus tanácsainkkal egyszerű dolgod lesz, ha már csak az ideális eljegyzési gyűrűt keresed, hogy végre megtehesd a nagy lépést, és megkérd a barátnőd kezét.  

Keret Trükkök eljegyzési gyűrűk vásárlásához


Talán már hónapok óta arra készülsz, hogy feltedd a kedvesednek a nagy kérdést, de egy fontos stratégiai pontnál, az eljegyzési gyűrű problémájánál megakadtál. Nem tudod, hogy mekkora gyűrű illik az ujjára? Fogalmad sincs, hogy milyen típusú jegygyűrű tetszene neki? Mindenre van megoldás!  
Már együtt laktok, így feltűnés nélkül hozzá tudsz férni barátnőd egyik sokat hordott gyűrűjéhez? Ha igen, semmi gond nincs, hiszen el tudod vinni az ékszerészhez a mintadarabot. Ha ez akadályokba ütközik, van más megoldás is: elég csupán pár percre elcsenned barátnőd egy régi gyűrűjét ahhoz, hogy körbe tudd rajzolni – az ékszerésznek már ez is elég lehet a méret levételéhez.
De a pontos méreten túl az esztétikum is nagyon fontos. Barátnőd ízlését feltehetően jól ismered, de ettől még nem biztos, hogy pontosan tudod, milyen jegygyűrű tetszene neki. Több módszer is beválhat: ha jóban vagy a barátnőd édesanyjával, nővérével, jó barátnőjével, könnyű dolgod van, mert ők könnyen ki tudják választani, hogy mi tetszhet a választottadnak. Hívd el őket eljegyzési gyűrűt nézni, és bizalommal fogadd meg a tanácsukat! Ha ez nem járható út, a jegygyűrűt illetően indulj ki kedvesed ékszereinek stílusából: fotózd le, és mutasd meg a szakembernek párod kedvenc ékszereit, ő tudni fogja, hogy mi illik hozzá, mi tetszene neki.
A legfontosabb eldöntendő kérdések egy jegygyűrűnél a következők: hagyományos sárga aranyból legyen az ékszer, vagy fehér- esetleg vörös aranyból készüljön? Matt vagy fényes legyen a felülete? Legyen-e benne kő, és ha igen, hány darab? A legnépszerűbbek persze még mindig az egyköves gyűrűk, de a háromköves darabok is sokak kedvencei. Természetesen a gyűrű oldalát is díszítheti drágakő berakás vagy vésés. Stílus tekintetében a klasszikus irányvonal még mindig rendkívül keresett, de vannak olyan nők, akiket egy exkluzív, egyedi tervezésű, akár aszimmetrikus vagy szokatlan darabbal lehet igazán megörvendeztetni. Ha a barátnőd hagyománytisztelő, konzervatív családból származik, és öltözködésében is a klasszikus stílust kedveli, valószínűleg az örök darabokra voksol, melyek már több generáción keresztül őrzik népszerűségüket. Ha viszont egy extravagánsabb, művészi érdeklődéssel megáldott lánynak veszed a gyűrűt, biztosan a formabontóbb, egyedi darabok között érdemes válogatnod. Azt pedig, hogy mekkora összeget szánsz az eljegyzési gyűrű vásárlására, neked kell előzetesen eldöntened, de az adott árkategórián belül mindig törekedj a kifogástalan minőségre!

Weboldal címe: karikagyurubolt.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!