Van egy
hasznos tipped?

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Keret Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Női karkötő: a tuti tipp

A karkötő legnagyobb erénye nem az, hogy mindig viselhető, akár hétköznap vagy az Operabálba is, és még csak nem is az, hogy nem kell a megfelelő mérettel bajlódni. Fiúk, férfiak, urak: a karkötő azért a legjobb választás, mert nagy dobozban adják. Így aztán nem kerülünk kínos, félreérthető helyzetbe, amikor elővesszük a szépen becsomagolt dobozt. Akkor se kell izgulnunk, ha közben véletlenül térdre esünk, mert a nagy csomagolás egyértelműen jelzi, hogy szó nincs gyűrűről. A női karkötők piacát átnézve amúgy elmondható, hogy a felhozatal változatos, mint Steven Seagal életműve: van színes, köves és követlen.

Swarovski: az meg mi?

Swarovski nevű elemet hiába keresünk a Mengyelejev-táblázatban, itt ugyanis nem egy anyagról van szó, hanem egy osztrák cégről. A sógorok lényegében letarolták a piacot saját gyártmányú kristályaikkal, melyek egyszerre megfizethetőek és szépek, így nem kell Dagobert bácsinak lenni, ha egy ilyennel kedveskednénk hölgyismerősünknek. Termékeiket szinte minden ékszeren megtalálhatjuk a már említett gyűrűktől kezdve a karkötőkön át egészen a fülbevalókig. Egy csillogó Swaroswki nyaklánc bármely korosztály számára ideális meglepetés, de azért keresztelőre mégis valami mást javaslunk a kislányoknak. Itt is igaz, amit a karkötők kapcsán már elmondtunk: a kínálatban hétköznapi viseletre szánt darabok és puccparádéhoz fazonírozott modellek egyaránt találhatók.

Nemes a cél

Megeshet, és meg is esik, hogy életünk párja allergiás a fémre. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy mostantól minden karácsonyra és születésnapra kenyérpirítóval és két napos wellnesshétvégével kell megajándékoznunk. Hiszen „bámulatos hol tart már a tudomány”: a nemesacél, vagy más néven orvosi fém ékszerek pompában az arany és ezüst darabokkal vetekszenek, azokkal ellentétben azonban nem tartalmaznak allergén anyagot. További előnyük, hogy nem kerülnek annyiba, mint egy jobb használt autó, hátrányuk, hogy emiatt az unokáink koppanni fognak, amikor majd elzálogosítanák. Mindenesetre egy nemesacél fülbevalóról vagy nyakláncról csak a legvájtszeműbbek mondják meg, hogy nem a város legdrágább ékszerboltjában vettük őket.

Weboldal címe: https://bizsu-ajandek.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉKSZER, ÓRA TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?